Emotioneel Programma van Eisen

logo epve

CareToDesign neemt deel aan het Emotioneel Programma van Eisen. Iedere afzonderlijke fysieke omgeving prikkelt je zintuigen, wekt een bepaalde beleving bij je op en beïnvloedt je emoties en je gedrag. Altijd! Het emotioneel programma van eisen vertaalt deze emoties naar bouwstenen voor een nieuwe omgeving om met plezier te wonen, werken, leren of sneller beter te worden.

Bij het (her)ontwikkelen van vastgoed is er volop aandacht voor budget en worden functie en techniek elk uitgebreid beschreven in een functioneel en technisch programma van eisen, terwijl u toch ook het liefst Thuis Komt?
Emotie vormt samen met Functie, Techniek en het Geld de vier karakteristieken van Vastgoed. Het Emotioneel PVE geeft Emotie haar plek bij vastgoedontwikkeling en gaat over de beleving van de ruimte, het gebouw en de nabije omgeving. Het Emotioneel PVE betrekt daarvoor eindgebruikers (de bewoner, de collega, de verpleegkundige, de arts, de bezoeker, de passant, de leraar en/of de buurman) bij het ontwerpproces.

Voor meer informatie neem contact op met CaretoDesign johannes@caretodesign.com of kijk op www.epve.nl